Բաղադրատոմս
ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ
Պատրաստեք սնկով րիզոտտո հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՆԿՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ Իտալական Ապուր է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել սնկով րիզոտտո
Սոխը մանրացնել, բուսայուղով տապակել: Ավելացնել բրինձը, մեկ րոպե տապակել: Քիչ-քիչ ավելացնել նաև գինին, երբ ներծծվի բրնձի մեջ, լցնել մի փոքր արգանակ, հետո կրկին ավելացնել, մինչև լիովին եփվի: Կանաչին ու սունկը մանրացնել: Սունկը բուսայուղով տապակել: Երբ բրինձը դեռ կիսաեփ է, ավելացնել սունկը, կանաչին, աղ, պղպեղ: Երբ ուտեստը գրեթե պատրաստ է, լցնել պանիրն ու բուրավետ յուղը, խառնել: Մատուցելիս րիզոտտոյի վրա քերած պանիր շաղ տալ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սնկով րիզոտտո
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ