Բաղադրատոմս
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԼՑՈՆԱԾ ՁՈՒԿ
Պատրաստեք բանջարեղենով լցոնած ձուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԼՑՈՆԱԾ ՁՈՒԿ Հայկական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով լցոնած ձուկ
Սոխը կտրատել, գազարը քերել: Պղպեղի սերմերը հեռացնել, մանրացնել: Լոլիկը շերտատել: Կանաչին մանրացնել: Նախ տապակել սոխը, հետո ավելացնել գազարը, ապա` պղպեղը: Լոլիկը լցնել ևս մի քիչ տապակել, կանաչի, աղ, պղպեղ լցնել, խառնել և վերցնել կրակից: Բուսայուղի մեջ լցնել աղ, պղպեղ, մանրացրած սխտոր, խառնել: Ձուկը մաքրել, տապակած բանջարեղենը լցնել փորի մեջ: Դնել տապակի մեջ, վրան լցնել բուսայուղով սոուսը: Եփել 180 աստիճան ջերմության ջեռոցում: Մատուցել կիտրոնի շերտերի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով լցոնած ձուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2540դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 581 կկալ