Բաղադրատոմս
Ձկով և կարտոֆիլի պյուրեով թխվածք
Պատրաստեք ձկով և կարտոֆիլի պյուրեով թխվածք հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձկով և կարտոֆիլի պյուրեով թխվածք Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ձկով և կարտոֆիլի պյուրեով թխվածք
Ձուկը ոսկրահան անել, տապակել: Կարտոֆիլով պյուրե պատրաստել (եփել, ճզմել, կարագ և աղ ավելացնել), կտրտել սամիթը, ավելացնել: Սոխը մանր կտրտել, տապակել կարագի մեջ, ավելացնել ալյուրը` խառնելով, այնուհետև` կաթը, համեմել աղով և պղպեղով և 5 ր. եփել: Ջեռոցի ապակյա տապակը պատել բուսայուղով, լցնել պյուրեն, այնուհետև ձուկը, ապա` կաթով պատրաստված սոուսը, վրան պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ձկով և կարտոֆիլի պյուրեով թխվածք
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 412 կկալ