Բաղադրատոմս
Ձուկը նարնջով և քիմիոնով
Պատրաստեք ձուկը նարնջով և քիմիոնով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձուկը նարնջով և քիմիոնով Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ձուկը նարնջով և քիմիոնով
Նարինջները մաքրել, կտրտել խորանարդիկներով, խառնել կտրտած սոխին, ավելացնել ձիթայուղը, քերած կոճապղպեղը, քիմիոնը, կիտրոնի հյութը, չիլին, աղը և պղպեղը, լավ խառնել: Գրիլի ապարատը տաքացնել միջին ջերմության, ցանցը պատել ձիթայուղով, ձուկը նույնպես, աղ և պղպեղ ցանել, կոճապղպեղով պատել և 2 կողմից տապակել 3-4 ր.: Ձուկը դնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան նարնջի խառնուրդը լցնել և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ձուկը նարնջով և քիմիոնով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3380դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 140 կկալ