Բաղադրատոմս
Հունական ձուկ
Պատրաստեք հունական ձուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Հունական ձուկ Եվրոպական Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել հունական ձուկ
Ձկան փափկամիսը համեմել աղով և պղպեղով, թողնել 15-20 ր., ապա տապակել բուսայուղով: Սոխը կիսալուսնաձև կտրտել, գազարն անցկացնել քերիչով, տապակել բուսայուղով: Ձուկը դնել ջեռոցի տապակի մեջ, վրան սոխն ու գազարը լցնել, ապա կետչուպը կամ մանր կտրտած լոլիկը և եփել ջեռոցում (150 աստիճան) 15-20 ր.: Ջեռոցից հանելուց անմիջապես հետո ձուկը տապակից չհանել, այլ թողնել, որ սառչի: Ձևավորել կանաչիով և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հունական ձուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1060դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 169 կկալ