Բաղադրատոմս
Կամբալա՝ լոլիկով կարմրեցրած
Պատրաստեք կամբալա՝ լոլիկով կարմրեցրած հետևյալ բաղադրատոմսով
Կամբալա՝ լոլիկով կարմրեցրած շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կամբալա՝ լոլիկով կարմրեցրած
Ձուկը մաքրել, աղ, պղպեղ անել, լիմոնի հյութ լցնել: Դնել սառնարան 2-3 ժամով: Լոլիկները խորանարդիկների բաժանել: Ձուկը դնել տապակի մեջ, շարել լոլիկները: Դնել ջեռոցը: եփել 30-35 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կամբալա՝ լոլիկով կարմրեցրած
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 241 կկալ