Բաղադրատոմս
Ձուկ սպանախի սոուսով
Պատրաստեք ձուկ սպանախի սոուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
Ձուկ սպանախի սոուսով շատ համեղ Ձկնեղեն է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ձուկ սպանախի սոուսով
Սոխը մանր կտրատել: Սպանախը մանրացնել: Բուսական յուղի մեջ տապակել սոխը: Ավելացնել սպանախը, 2-3ճ/գ ջուր: Շոգեխաշել 2-3 րոպե: Ավելացնել սերուցքը, խառնել: Ավելացնել ալյուր, մի քիչ աղ, խառնել: Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել: Սոուսը լցնել բլենդերի մեջ, խառնել: Ձուկը թաթախել ալյուրի մեջ, հետո ձվի ու նորից ալյուրի: Ձուկը տապակել մինչ դառնա ոսկեգույն, շրջել, մյուս կողմից տապակել: Ափսեի մեջ դնել ձուկը, սոուս քսել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ձուկ սպանախի սոուսով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1110դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 210 կկալ