Բաղադրատոմս
ՉԱՔԱՊՈՒԼԻ
Պատրաստեք չաքապուլի հետևյալ բաղադրատոմսով
ՉԱՔԱՊՈՒԼԻ Վրացական Մսով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել չաքապուլի
Ոչխարի միսը կտրատել, տապակել:
Շ
արել կաթսայի մեջ, վրան լցնել ջուր, պղպեղ լցնել, կիսաեփ անել: Կանաչին լվանալ, խոշոր կտրատել: Գրեթե եփված մսի վրա լցնել կանաչին, թթու սալորը, գինին և կծու պղպեղը:
Եռացնել չաքապուլին, եփել ևս 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չաքապուլի
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3190դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 244 կկալ