Բաղադրատոմս
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ՀՈՒՄՈՒՍՈՎ
Պատրաստեք գառան միս հումուսով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԳԱՌԱՆ ՄԻՍ ՀՈՒՄՈՒՍՈՎ Արևելյան Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել գառան միս հումուսով
Գառան միսը համեմել աղով և պղպեղներով, թողնել 1 ժամ: Գազարն անցկացնել քերիչով, մաղադանոսը կտրտել և խառնել իրար: Միսը խորովել, մանր կտրտել: Լավաշի կամ պիտա հացի վրա հումուս քսել, վրան լցնել միսը, այնուհետև գազարն ու մաղադանոսը, փաթաթել և մատուցել: Նույնը կարելի է պատրաստել նաև հավի, խոզի կամ տավարի փափկամսով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գառան միս հումուսով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2360դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 217 կկալ