Բաղադրատոմս
Հորթի միսը հունգարական ձևով
Պատրաստեք հորթի միսը հունգարական ձևով հետևյալ բաղադրատոմսով
Հորթի միսը հունգարական ձևով Եվրոպական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել հորթի միսը հունգարական ձևով
Տաքացնել ձիթայուղը կաթսայի մեջ, ավելացնել կտրտած սոխը, ճզմած սխտորը և խորանարդիկներով կտրտած հորթի միսը, տապակել 3-4ր.: Հետո ավելացնել կարմիր պղպեղը և էլի 1ր. տապակել: Այնուհետև ավելացնել մնացած բաղադրիչները՝ մանր կտրտած լոլիկը, շաքարավազը, աղը, պղպեղը, արգանակը, ոսպը և եռալուց հետո մանր կրակի վրա 20ր. եփել՝ պարբերաբար խառնելով: Այնուհետև հանել կափարիչը և 15-20ր. կրկին եփել՝ մինչև թանձրանա: Մատուցել բրնձի հետ, կարելի է ձևավորել թարմ լոլիկով և մաղադանոսով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հորթի միսը հունգարական ձևով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1880դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 293 կկալ