Բաղադրատոմս
Միջուկով խոզի միս
Պատրաստեք միջուկով խոզի միս հետևյալ բաղադրատոմսով
Միջուկով խոզի միս շատ համեղ Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել միջուկով խոզի միս
Միսը բաժանել տափակ կտորների: Մսակտորի կեղքից բացվածք անել, կտրել ոչ մինչև վերջ: Բացված գրպանիկի մեջ լցնել մի քիչ քերած պանիր և արքայախնձորի շերտեր: Ձուն հարել, աղ անել: Մսի շերտերը թաթախել ձվի մեջ, հետո պաքսիմատի մեջ: Տապակել բուսայուղով, կարմրեցնել, հետո կափարիչը փակել և եփել մինչև միսը պատրաստ լինի: Մատուցել տաք վիճակում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք միջուկով խոզի միս
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 95 կկալ