Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել միջուկով խոզի միս

Միսը բաժանել տափակ կտորների: Մսակտորի կեղքից բացվածք անել, կտրել ոչ մինչև վերջ: Բացված գրպանիկի մեջ լցնել մի քիչ քերած պանիր և արքայախնձորի շերտեր: Ձուն հարել, աղ անել: Մսի շերտերը թաթախել ձվի մեջ, հետո պաքսիմատի մեջ: Տապակել բուսայուղով, կարմրեցնել, հետո կափարիչը փակել և եփել մինչև միսը պատրաստ լինի: Մատուցել տաք վիճակում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք միջուկով խոզի միս

խոզի միս խոզի միս 600 գրամ

արքայախնձոր արքայախնձոր 150 գրամ

ձու ձու

պաքսիմատ պաքսիմատ

աղ աղ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 95 կկալ