Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սուրճով միս

Համեմունքները խառնել: Մաքուր սրբիչը թաթախել քացախի մեջ: Միսը թավալել համեմունքների խառնուրդի մեջ, փաթաթել սրբիչով և մի քանի ժամ թողնել սառնարանում: Միսը հանել, ազատել սրբիչից, տապակել բուսայուղով բոլոր կողմերից: Տեղափոխել տապակի մեջ: Մի քիչ ջուր ավելացնել և եփել ջեռոցում մեկ-մեկուկես ժամ: Եթե շատ կարմրի, կարելի է թայլաթիթեղով ծածկել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սուրճով միս

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

աղացած սուրճ աղացած սուրճ 2 ճաշի գդալ

կոճապղպեղ կոճապղպեղ 1 ճաշի գդալ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

քացախ քացախ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1830դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 80 կկալ