Բաղադրատոմս
ՏՈՆԱԿԱՆ ԽՈՐՈՎԱԾ
Պատրաստեք տոնական խորոված հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՆԱԿԱՆ ԽՈՐՈՎԱԾ Հայկական Մսով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել տոնական խորոված
Տավարի փափուկ միսը կտրատել: Սոխը բարակ կտրատել: Միսը, սոխը, մածունը ձեռքերով խառնել, թողնել մարինացվի: Շարել շամփուրի վրա, աղ, պղպեղ անել, դնել ածուխին: Անընդհատ շուռ տալ, այն ավելի շուտ է չորանում, քան մյուս տեսակի մսերից արված խորովածը: Մատուցել խորոված բանջարեղենի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տոնական խորոված
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 158 կկալ