Բաղադրատոմս
ՈՉԽԱՐԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ
Պատրաստեք ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՈՉԽԱՐԻ ՄԻՍ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով
Լոլիկի կեղևը հանել: Ոչխարի միսը, կարտոֆիլը, սոխը, սխտորը, լոլիկները կտրատել ոչ շատ մանր: Միսը լավ տապակել բուսայուղի մեջ, հանել, դնել քամվի: Խորը տապակի մեջ դնել սոխը, սխտորը, կարտոֆիլը, վրան դնել միսը, աղ, պղպեղ ցանել, վրան դնել հազրեվարդի ճյուղերը: Վերևում տեղավորել լոլիկի կտորները: Կափարիչը փակել և շոգեխաշել ջեռոցում մոտ երկու ժամ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ոչխարի միս ֆրանսիական ձեվով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3760դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 476 կկալ