Բաղադրատոմս
ԽՈԶԻ ՄԻՍԸ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ
Պատրաստեք խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽՈԶԻ ՄԻՍԸ ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ՁԵՎՈՎ Ֆրանսիական Մսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով
Միսը 1 սմ հաստությամբ կտրտել, ծեծել, համեմել աղով և պղպեղով։ Սոխը և լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել։ Միսը շարել ջեռոցի տապակի մեջ, վրան մայոնեզ քսել, վրան դնել սոխը, լոլիկը և լցնել քերիչով անցկացրած պանիրը։ Որպեսզի միսը չոր չստացվի, տապակի մեջ մի փոքր ջուր կամ արգանակ լցնել և դնել ջեռոցը։
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խոզի միսը ֆրանսիական ձեվով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 142 կկալ