Բաղադրատոմս
ՀԱՎԻ ՄԻՍ ՄԻԼԱՆՅԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ
Պատրաստեք հավի միս միլանյան եղանակով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՎԻ ՄԻՍ ՄԻԼԱՆՅԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ Իտալական Թռչնամսով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել հավի միս միլանյան եղանակով
Մսի կտորները ծեծել, մինչև բարակեն, աղ, պղպեղ ցանել վրան: Երեք միջին չափի ամաններ վերցնել, առաջինում խառնել ալյուրը, աղը, պղպեղը, ուրց, հազրեվարդ ըստ ճաշակի: Երկրորդ ափսեում խառնել ձուն ու կաթը, երրորդում պանիրը, պաքսիմատը, մաղադանոսը, մի քիչ աղ և պղպեղ: Հավի ամեն մսակտորը մտցնել ալյուրի, հետո ձվի, վերջում պաքսիմատի մեջ: Երկու կողմից լավ պաքսիմատապատել: Թավան տաքացնել, բուսայուղ լցնել: Երկու կողմից միսը տապակել, որ ստացվի համաչափ ոսկեգույն կեղև: Կարևոր է, որ մսի կտորները միմյանց չկպչեն տապակելիս:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավի միս միլանյան եղանակով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 359 կկալ