Բաղադրատոմս
Հավով պիկկատա
Պատրաստեք հավով պիկկատա հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավով պիկկատա Եվրոպական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել հավով պիկկատա
Առանձին խառնել ալյուրը, աղը և պղպեղը: Տաքացնել տապակը (չկպչող մակերևույթով), լցնել 4 ճ.գ. կարագ, թաթախել հավն ալյուրի խառնուրդի մեջ և տապակել` 3 ր. յուրաքանչյուր կողմը: Մինչ հավը կտապակվի, ճզմել սխտորը, լցնել գինու մեջ և ավելացնել կիտրոնի հյութը: Հավի փափկամիսը դնել մատուցվող ափսեի մեջ: Նույն տապակի մեջ լցնել 2 ճ.գ. կարագ, գինու խառնուրդը և եփել 2-3 ր.: Սոուսը զգուշորեն լցնել հավի փափկամսի վրա և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավով պիկկատա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1880դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 248 կկալ