Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հավը` իսպանական եղանակով

Հավը բաժանել մասերի, թավալել ալյուրի մեջ, ձիթայուղով տապակել, հանել ափսեի մեջ, աղ անել: Նույն յուղի մեջ լցնել ոչ մանր կտրտած սխտորը, ոչ մանր կտրտած ռեհանը, միասին թեթևակի տապակել, կաթսայի մեջ վերադարձնել հավի կտորները, գինի լցնել, կրակն իջեցնել, կափարիչ դնել, եփել 20-30 րոպե: Վերջում կիտրոնի հյութ լցնել, մատուցել սոուսով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավը` իսպանական եղանակով

հավ հավ գրամ

ռեհան ռեհան

ձեթ ձեթ 70 մլ

սխտոր սխտոր 6 պճեղ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

սպիտակ գինի սպիտակ գինի 200 մլ

ալյուր ալյուր

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 760դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 27 կկալ