Բաղադրատոմս
ՆԱՐՆՋՈՎ ԲԱԴ
Պատրաստեք նարնջով բադ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՆԱՐՆՋՈՎ ԲԱԴ Հայկական Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել նարնջով բադ
Մայոնեզը, աղը, պղպեղը խառնել: Զանգվածը քսել լվացած բադի մակերեսին: Նարինջները մաքրել, շերտերի բաժանել: Նարնջի շերտերը մտցնել բադի փորի մեջ: Կարել կամ չոփերով ամրացնել փորի բացվածքը, բադը դնել տապակի վրա: 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում եփել բադը մոտ մեկ ժամ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նարնջով բադ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
160դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 9 կկալ