Բաղադրատոմս
Ելակով տորթ
Պատրաստեք ելակով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ելակով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ելակով տորթ
Դոնդողի և մուսսի ժելատինները առանձին թրջել: Ուռչելուց հետո գոլորշու վրա տաքացնել: Ելակի դոնդողի համար 500 գ ելակը տրորել, խառնել շաքարավազի ու ժելատինի հետ: Պատրաստի բիսկվիթի խմորը դնել հանովի կաղապարի մեջ, վրան լցնել ժելեն, երեք ճաշի գդալ ժելե թողնել: Սառեցնել: Յոգուրտը խառնել կիտրոնի հյութին, շաքարավազին, կիտրոնիքերած կեղևի կեսին, ավելացնել հարած սերուցքը: Մուսսը լցնել սառած ժելեի վրա, սառեցնել: Մուսսի վրա բարակ շերտով լցնել մնացած ժելեն, թեթևակի նախշել, սառեցնել, զարդարել ելակով և անանուխի տերևով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ելակով տորթ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
2440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 88 կկալ