Բաղադրատոմս
Գազարով տորթ
Պատրաստեք գազարով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Գազարով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել գազարով տորթ
Կարագը շաքարավազի և վանիլային շաքարի հետ հարել: Գազարը քերիչով անցկացնել, ավելցանել չամիչը, դարչինը, կտրատած խնձորը, մեկ-մեկ կոտրել ձվերը, լավ խառնել: Վերջում քիչ-քիչ ավելացնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը: Տապակի տակ յուղաթուղթ դնել: Յուղել, խմորը լցնել վրան: Թխել միջին ջերմաստիճանով: Թողնել հովանա: Կարելի է այսպես էլ ուտել: Սակայն առաջարկում ենք այս կրեմը: Թթվասերը լավ հարել, երբ ուռչի, ավելացնել սերուցքը: Տորթը մեջտեղից կիսել, կրեմ քսել, վրան ցանել կտրատած ընկույզ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գազարով տորթ
կրեմ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 75 կկալ