Բաղադրատոմս
Նուտելլա
Պատրաստեք նուտելլա հետևյալ բաղադրատոմսով
Նուտելլա շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել նուտելլա
Խմորը պատրաստելու համար ձուն լավ հարել, ավելացնել շաքարավազը, հարել, ավելացնել մեղրը, կակաոն, բուսայուղը, փափկացրած կարագը, սոդան՝ քացախով: Լավ խառնելուց հետո ավելացնել այնքան այլուր, որ ստացվի պինդ խմոր ու բաժանել 6 գնդի: Յուրաքանչյուր գունդը գրտնակել, փռել ալյուր ցանած տափակի վրա ու թխել 200C տաքացրած ջեռոցում:
Կրեմը պատրաստելու համար սերուցքը հարել մինչև ստացվի պինդ զանգված, հարելով քիչ-քիչ ավելացնել խտացրած կաթը, վանիլինը: Ստացված կրեմով միացնել շերտրը, թողնել 3 ժամ: Մատուցելիս կտրել ոչ լայն շերտ, կողքի թեքել ու կտրատել շեղ-շեղ: Պետք է ստացվեն երկարավուն, շեղ կտորներ, որի վրա գեղեցիկ երևում են մուգ բիսկվիտի ու սպիտակ կրեմի շերտերի դասավորությունը:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք նուտելլա
կրեմ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1280դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 138 կկալ