Բաղադրատոմս
Շառլոտկա
Պատրաստեք շառլոտկա հետևյալ բաղադրատոմսով
Շառլոտկա Ֆրանսիական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ֆրանսիական խոհանոցի ամենահայտնի անուշեղեններից մեկը շառլոտկան է: Խնձորով և դարչինով պատրաստվող այս անուշեղենը տոնական տրամադրություն է ստեղծում:

Ինչպես պատրաստել շառլոտկա
Հարիչի թասի մեջ լցնել ձուն, սպիտակուցը, շաքարավազ ավելացնել, հարել 7 րոպե, ապա լցնել մածունը, խառնել: Թասի մեջ մաղել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, ավելացնել դարչինը, վարսակի փաթիլները, խառնել: Խմորի թաց և չոր բաղադրիչները խառնել: Խնձորը կլպել, դիլիմների կտրտել, շարել յուղած տապակի մեջ, լցնել խմորը, 180* ջերմ. ջեռոցում եփել 30-35 րոպե: Շառլոտկան քողնել հովանա, շաքարափոշի շաղ տալ և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շառլոտկա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
920դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 308 կկալ