Բաղադրատոմս
Ժելեով տորթ
Պատրաստեք ժելեով տորթ հետևյալ բաղադրատոմսով
Ժելեով տորթ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել ժելեով տորթ
Ալյուրը մաղել և խառնել կոկոսի փաթիլների հետ: 3 ճաշի գդալ շաքարավազը և կարագը խառնել ալյուրին, ձեռքերով տրորել: Ստացվում են մանր յուղոտ գնդիկներ: Տորթի կաղապարի հատակը և կողքերը յուղել, խմորը լցնել մեջը: Ծեփել խմորաշերտ` եզրերը մի քիչ բարձր: Խմորը դնել ջեռոցի մեջ, թխել 200 աստիճանում մինչև ոսկեգունի: Կրեմի համար կաթնաշոռը հարել, խառնել 3 գդալ շաքարավազի հետ, ավելացնել թթվասերն ու կոճապղպեղը: Թեթևակի խառնել հարիչով: Կրեմը հարթ շերտով լցնել խմորի վրա: Կանաչ և կարմիր խաղողի հատիկները կիսել, շարել կրեմի վրա: Ժելեն պատրաստել, ինչպես գրված է տուփի վրա և լցնել խաղողի վրա: Դնել սառնարանի մեջ մի քանի ժամ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ժելեով տորթ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1750դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 93 կկալ