Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «բավարիա»

6 ձվի սպիտակուցները դեղնուցներից առանձնացնել, հարել շաքարավազի հետ: Հետո սպիտակուցին խառնել շոկոլադի պուդինգը, դեղնուցները: Թխել միջին ջերմաստիճանով 30-35 րոպե: Սպիտակ կրեմ. խառնել բոլոր բաղադրիչները, սառչելուց հետո քսել խմորին: Շոկոլադե մածուկը պատրաստելու համար գոլորշու վրա դնել շոկոլադով սոտեյնիկը: Հարել սպիտակուցները, աստիճանաբար ավելացնել հալված շոկոլադը, դեղնուցները: Խառնել, լցնել տորթի վրա: Դնել սառնարանի մեջ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «բավարիա»

ձու ձու 8 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

սերուցք սերուցք 1.5 թեյի բաժակ

կաթ կաթ 2 թեյի բաժակ

վանիլ վանիլ

շոկոլադ շոկոլադ 200 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 787 կկալ