Բաղադրատոմս
Տորթ «Գիշեր»
Պատրաստեք տորթ «գիշեր» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Գիշեր» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «գիշեր»
Մուրաբայի մեջ սև հաղարջի սոդա լցնել, խառնել 15 րոպե: Առանձին խառնել կաթը, ձուն, շաքարավազն ու ալյուրը: Լավ խառնել, աղ ցանել, միացնել հաղարջին: Ստացվում է ոչ պինդ խմոր: Թխել 3 շերտ տաք ջեռոցի մեջ: Թթվասերը կես բաժակ շաքարավազի հետ հարել, քսել շերտերի վրա: Վերևի շերտին քսել ոչ թե կրեմ, այլ գլազուր: Գլազուրի բաղադրիչները խառնել, եռացնել 30 վայրկյան: Լցնել տորթի վրա: Մատուցել սուրճի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «գիշեր»
գլազուր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 104 կկալ