Բաղադրատոմս
Տորթ «Իդեալ»
Պատրաստեք տորթ «իդեալ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Իդեալ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «իդեալ»
Ձվի սպիտակուցները դեղնուցներից առանձացնել, հարել մինչև անշարժ զանգված ստացվի: Մեղրն ու շաքարավազը խառնել, ավելացնել դեղնուցները, վանիլը, հարել ևս մեկ-երկու րոպե: Հարած զանգվածին ավելացնել ալյուրն ու քացախով բացած սոդան: Խառնել, ավելացնել սպիտակուցը: Խմորը լցնել յուղած և ալյուր ցանած տապակի մեջ: Թխել 25 րոպե 180*С-ում: Կրեմի կարագը հարել, ավելացնել եփած խտացրած կաթը: Գլազուրի համար կարագը, կակաոն ու շաքարավազը հարել, խառնուրդը տաքացնել գոլորշու վրա, մինչև դառնա միատարր զանգված: Թխված խմորը հորիզոնական կտրվածքով երեք շերտի բաժանել, ամեն շերտին կրեմ քսել, դնել իրար վրա: Տորթը պատել գլազուրով: Զարդարել ընկույզով, չամիչով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «իդեալ»
կրեմ
գլազուր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
190դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 4 կկալ