Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով

Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուր, խառնել: Տապակը յուղել, լցնել խմորը: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 10-15 րոպե, հովացնել: Պատրաստել կրեմը. ֆիլադելֆիան խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել սերուցքը, խառնել: Ձուն ավելացնել, խառնել: Վանիլի սերմերը հանել, այն լցնել պանրային զանգվածին: Բիսկվիթին կրեմ քսել: Դնել ջեռոցը 25-30 րոպե, հովացնել: Մնացած կրեմի վրա ելակ դնել: Ժելեն պատրաստել ըստ փաթեթի վրա նշվածի: Մնացած ժելեն ելակի վրա լցնել: Լավ կլինի սկզբից մի քիչ ժելե լցնել, դնել սառնարան, հետո նորից հանել ու լցնել: 6-8 ժամով դնել սառնարան :


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ելակով տորթ սերուցքային կրեմով ու ժելեով

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

ալյուր ալյուր 100 գրամ

կրեմ

COM_CCK_cream_cheese COM_CCK_cream_cheese 300 գրամ

սերուցք սերուցք 100 մլ

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

վանիլ վանիլ

ելակ ելակ

դոնդող դոնդող 500 մլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3370դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 218 կկալ