Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «կոմսուհի»

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի և օսլայի հետ: Կարագը հարել, աստիճանաբար ավելացնել ձվերը, շաքարավազը, ալյուրի խառնուրդը: Տապակը յուղել, պաքսիմատ ցանել վրան, խմորը լցնել, հարթեցնել: Թխել 200° С-ում մոտ մեկ ժամ: Հանել, սառեցնել, բաժանել վեց մասի: Օշարակի համար շաքարավազը խառնել ջրին ու կոնյակին: Լցնել 5 խմորների վրա: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, քսել խմորի շերտերին: Խմորները դնել մեկը մյուսի վրա: Վրան ու կողքերին լցնել մնացած շոկոլադը: Թողնել հովանա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «կոմսուհի»

շոկոլադ շոկոլադ 450 գրամ

պաքսիմատ պաքսիմատ

շաքարավազ շաքարավազ 6 ճաշի գդալ

կոնյակ կոնյակ 2 ճաշի գդալ

ալյուր ալյուր 400 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 300 գրամ

ձու ձու 8 հատ

օսլա օսլա 150 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 3 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3140դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 866 կկալ