Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «մարգարիտա»

Ձվի դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել, հարել շաքարավազի հետ մինչև ստացվի թանձր կրեմ: Ավելացնել ալյուրն ու օսլան, լավ խառնել, ավելացնել 1 հատ լայմի կեղև: Խմորը լցնել յուղած տապակի մեջ 3/4 մասը միայն, թխել 30 րոպե 180-200 աստիճանում: Սառեցնել: Կրեմի համար կարագը հարել խտացրած կաթի և սուրճի հետ: Խմորը երկու մասի բաժանել, կրեմ քսել, շերտերն իրար վրա դնել: Տորթն ամբողջովին կրեմապատել և զարդարել ըստ ճաշակի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «մարգարիտա»

ձու ձու 4 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

օսլա օսլա 2 ճաշի գդալ

կարագ կարագ 200 գրամ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 400 գրամ

սև սուրճ սև սուրճ 2 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 518 կկալ