Բաղադրատոմս
Տորթ «Մարգարիտա»
Պատրաստեք տորթ «մարգարիտա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Մարգարիտա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «մարգարիտա»
Ձվի դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել, հարել շաքարավազի հետ մինչև ստացվի թանձր կրեմ: Ավելացնել ալյուրն ու օսլան, լավ խառնել, ավելացնել 1 հատ լայմի կեղև: Խմորը լցնել յուղած տապակի մեջ 3/4 մասը միայն, թխել 30 րոպե 180-200 աստիճանում: Սառեցնել: Կրեմի համար կարագը հարել խտացրած կաթի և սուրճի հետ: Խմորը երկու մասի բաժանել, կրեմ քսել, շերտերն իրար վրա դնել: Տորթն ամբողջովին կրեմապատել և զարդարել ըստ ճաշակի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «մարգարիտա»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1320դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 518 կկալ