Բաղադրատոմս
ՏՈՐԹ «ՄԱԶՈՒՐԿԱ»
Պատրաստեք տորթ «մազուրկա» հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՐԹ «ՄԱԶՈՒՐԿԱ» Հայկական Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «մազուրկա»
Վեց ձուն կոտրել, ավելացնել վանիլային շաքարավազը, հարելով ավելացնել նաև շաքարավազը: Հարել, լցնել ալյուրը, խառնել այնքան, մինչև գնդիկներ չմնան: Ավելացնել չամիչն ու մանրացրած ընկույզը: Տապակի վրա յուղաթուղթ դնել, խմորը լցնել, հարթեցնել: Թխել 170 աստիճան տաքացված ջեռոցում 40-45 րոպե: Շուռ տալ տախտակի վրա, թուղթը պոկել: Հովանալուց հետո փախլավաձև կտրատել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «մազուրկա»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
3490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 694 կկալ