Բաղադրատոմս
Տորթ «Ռոմեո-Ջուլիետ»
Պատրաստեք տորթ «ռոմեո-ջուլիետ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Ռոմեո-Ջուլիետ» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «ռոմեո-ջուլիետ»
Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը: Սոդան խառնել թթվասերին, թողնել բարձրանա, խառնել ձվին: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը: Խմորը կիսել, մի մասին խառնել կակաո: Թխել երկու շերտերը 180*С-ում մինչև ոսկեգույն դառնան: Կրեմի համար 200 գ կարագը հարել, խառնել մեկ տուփ եփած խտացրած կաթին, ավելացնել 5-6 հատ բոված, ապա մանրացրած ընկույզը: Շերտերին կրեմ քսել, տորթի երեսին ու կողքերին քերած շոկոլադ շաղ տալ: Կարելի է կեսը զարդարել սպիտակ, կեսը` սև շոկոլադով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «ռոմեո-ջուլիետ»
կրեմ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
900դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 68 կկալ