Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «ռոմեո-ջուլիետ»

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը: Սոդան խառնել թթվասերին, թողնել բարձրանա, խառնել ձվին: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը: Խմորը կիսել, մի մասին խառնել կակաո: Թխել երկու շերտերը 180*С-ում մինչև ոսկեգույն դառնան: Կրեմի համար 200 գ կարագը հարել, խառնել մեկ տուփ եփած խտացրած կաթին, ավելացնել 5-6 հատ բոված, ապա մանրացրած ընկույզը: Շերտերին կրեմ քսել, տորթի երեսին ու կողքերին քերած շոկոլադ շաղ տալ: Կարելի է կեսը զարդարել սպիտակ, կեսը` սև շոկոլադով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «ռոմեո-ջուլիետ»

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

կակաո կակաո 20 գրամ

կրեմ

կարագ կարագ 200 գրամ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 400 գրամ

ընկույզ ընկույզ 50 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 900դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 68 կկալ