Բաղադրատոմս
Տորթ-թռչնակ
Պատրաստեք տորթ-թռչնակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ-թռչնակ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ-թռչնակ
Ձուն շաքարի հետ հարել, ավելացնել կակաոն, թթվասերը, ալյուրին խառնած սոդան, կստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել երկու մասի և թխել ամեն մեկը 15-20 րոպե 200 աստիճանում: Թողնել շերտերը սառչեն, յուրաքանչյուրը մեջտեղից կիսել: Կարագը հարել խտացրած կաթի հետ: Գլազուրի համար շոկոլադը մանրացնել, հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել կաթը: Խմորի շերտերն իրար միացնել կրեմի օգնությամբ: Տորթի վրա գլազուր լցնել և 15 րոպե դնել սառնարանը: Մատուցելուց առաջ վրան նուշի փաթիլներ լցնել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ-թռչնակ
կրեմ
գլազուր
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 30 կկալ