Բաղադրատոմս
Տորտ «Վիկտորիա»
Պատրաստեք տորտ «վիկտորիա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորտ «Վիկտորիա» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորտ «վիկտորիա»
Ջեռոցը տաքացնել 175С: Սպիտակուցները հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել դեղնուցները, կակաոն, ալյուրը, վանիլային շաքարը: Տապակը յուղել, յուղաթղթով ծածկել: Թխել 175С ջերմության ջեռոցում մինչև պատրաստ լինի: Փափկած կարագը հարել շաքարավազի հետ: Վանիլը, աղը խառնել կարագին: Ավելացնել կաթը և խառնել մոտ հինգ րոպե: Պատրաստի կրեմը քսել խմորին: Տարթը դնել սառնարանի մեջ: Սերուցքը մի փոքր տաքացնել, շոկոլադը հալեցնել խառնելով, մինչև հարթ զանգված ստացվի: Վերցնել կրակից և լցնել տորթի վրա, հարթեցնել: Զարդարել բալերով, սերուցքով, մաստիկայից պատրաստված զարդերով և նուշի փաթիլներով: Եթե այդ բոլորը ձեռքի տակ չկա, փոխարինել այլ զարդարանքներով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորտ «վիկտորիա»
կրեմ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
730դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 26 կկալ