Բաղադրատոմս
Բանջարեղենով ռուլետներ
Պատրաստեք բանջարեղենով ռուլետներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բանջարեղենով ռուլետներ Հայկական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել բանջարեղենով ռուլետներ
Սունկը լվանալ, կտրատել: Գազարը, սոխը, պղպեղը, լոլիկները կտրատել: Թավայի մեջ բուսայուղով տապակել, ավելացնել սխտորը, կանաչին, աղ, պղպեղ: Թողնել հովանա: Խառնուրդը երկու մասի բաժանել, քսել խմորի կամ լավաշի վրա, ռուլետի պես փաթաթել: Կտրատել երկու մատ հաստությամբ: Ռուլետները շարել տապակի մեջ, վրան լցնել տոմատի սոուս: Տոմատի մածուկը 2,5 բաժակ ջրով բացել, տաքացնել, աղ, պղպեղ, չորացրած կանաչի լցնել, խառնել: Կարելի է մի փոքր շաքարավազ ավելացնել: Սոուսը լցնել ռուլետների վրա, տապակը դնել ջեռոցի մեջ: Եփել մոտ քսան րոպե: Մատուցել թանձրահյութի հետ միասին:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանջարեղենով ռուլետներ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
550դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 73 կկալ