Բաղադրատոմս
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ
Պատրաստեք իտալական պիցցա հետևյալ բաղադրատոմսով
ԻՏԱԼԱԿԱՆ ՊԻՑՑԱ Իտալական Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել իտալական պիցցա
Լոլիկն օղակ-օղակ կտրել, պանիրը մանրացնել, սունկը բարակ շերտատել, երշիկը ձողիկների վերածել: Պարմեզան պանիրը քերիչով անցկացնել, կծու պղպեղը մանր կտրատել: Պիցցայի խմորը բարակ բացել և դնել տաք տապակի վրա: Խմորին քսել տոմատի սոուսը, վրան լցնել կտրատած մթերքը, վրան ցանել քերած պանիրը: Թխել 250 աստիճանում 8 րոպե: Վրան փշրել չորացրած ռեհանը, կտրատել և մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական պիցցա
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 107 կկալ