Բաղադրատոմս
Կանաչ սոխով կարկանդակ
Պատրաստեք կանաչ սոխով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Կանաչ սոխով կարկանդակ շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կանաչ սոխով կարկանդակ
Գոլ ջրին խառնել խմորիչը, աղ, շաքարավազ, երկու գդալ ալյուր, խառնել, դնել տաք տեղ, մինչև փրփրի և շատանա: Ավելացնել մնացած ալյուրը և խմոր հունցել: Նորից դնել տաք տեղ: Խառնել կտրատած սոխը, սպանախը, ձուն ու քերած կարտոֆիլը: Աղ, պղպեղ անել: Խմորը երկու անհավասար մասի բաժանել: Մեծ խմորը բացել, վրան դնել միջուկը: Բացել մյուս գունդը, ծածկել միջուկի վրա, բուսայուղ քսել, դանակով ծակծկել, եզրերը փակել, քունջութ շաղ տալ: Թխել 180°С-ում 25-30 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կանաչ սոխով կարկանդակ
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
340դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 222 կկալ