Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կիտրոնով ձողիկեր

Կիտրոնի կեղևը քերիչով անցկացնել: Ալյուրը, աղը, ձուն խառնել: Ավելացնել կիտրոնը: Նույն բաժակով, որով չափվել է ալյուրը, լցնել մի բաժակ ջուր: Խմորը հունցել, հունցելու ընթացքւմ ավելացնել կարագ կամ յուղ: Խմորը կես ժամով տեղափոխել սառնարան: Խմորը բացել մեկ սմ հաստությամբ: Շերտեր կտրել և տապակել տաք բուսայուղի մեջ: Քամել, մատուցել ձկան կամ սոուսի ու գարեջրի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կիտրոնով ձողիկեր

ալյուր ալյուր 3.5 թեյի բաժակ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

կիտրոն կիտրոն 1 հատ

ձու ձու 1 հատ

կարագ կարագ 50 գրամ

ձեթ ձեթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 170 կկալ