Բաղադրատոմս
ՍՈԽԻ ԿՃԵՊՈՎ ՆԵՐԿՎԱԾ ՁՈՒ
Պատրաստեք սոխի կճեպով ներկված ձու հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՈԽԻ ԿՃԵՊՈՎ ՆԵՐԿՎԱԾ ՁՈՒ Հայկական Զատիկի ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել սոխի կճեպով ներկված ձու
Ձուն լվանալ, «Հերկուլեսի» փաթիլներ ցանել վրան, փաթաթել կարմիր սոխի կճեպի մեջ, հետո տոպրակի մեջ և տոպրակը կապել: Գցել ջրի մեջ, եփել: Տոպրակը չոփով մի քանի տեղից ծակծկել: Ձվերի վրա ափսե շուռ տալ, որ դուրս չլողան, կափարիչը փակել և եփել: Եռալուց սկսած 12 րոպե եփել, ջուրը թափել, տաք ջուր լցնել: Մի քիչ թողնել, հետո տոպրակները հանել, ձվերը գցել սառը ջրի մեջ: Ստացվում են խայտաբղետ ձվեր:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սոխի կճեպով ներկված ձու
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ