Բաղադրատոմս
ԶԱՏԻԿԻ ՀՈՒՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ
Պատրաստեք զատիկի հունական կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԶԱՏԻԿԻ ՀՈՒՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ շատ համեղ Զատիկի ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել զատիկի հունական կարկանդակ
Խմորիչը խառնել գոլ կաթին, շաքարավազին, թողնել տաք տեղում: Ավելացնել կես բաժակ ալյուր և թողնել տաք տեղում մի քանի ժամ: Տապակը յուղել, առատ քունջութ շաղ տալ: Թթխմորը խառնել մնացած ալյուրին, ավելացնել աղը, քերած նարնջի կեղևը, ջուր և հունցել: Խմորի երկու երրորդին գլանի ձև տալ, դնել տապակի վրա: Մնացած խմորը երկու մասի բաժանել, քունջութի մեջ մտցնել և հաստ խմորի կողքերից ամրացնել` հյուսքի ձև տալով: Խաշած, ներկած ձվերը շարել մեջտեղում: Խմորին դեղնուց քսել և դնել 200 աստիճան տաք ջեռոցի մեջ: Թխել տաք ջեռոցում մոտ 50 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք զատիկի հունական կարկանդակ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1470դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 674 կկալ